Overwijk metaalbewerking

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied metaalbewerking kunt u erop vertrouwen dat uw opdracht bij Overwijk Metaalbewerking met veel vakmanschap wordt uitgevoerd.

Over ons

De naam Overwijk is in Sneek en omstreken altijd gelieerd geweest aan metaal. Van vader op zoon werd het smederijvak overgedragen.

forge-416432_1280

Geschiedenis

De familie Overwijk is een echte ondernemersfamilie met liefde voor het ambacht. Vakmanschap en goed contact met klanten en leveranciers staan altijd hoog in het vaandel.

Begin jaren ‘90 van de vorige eeuw leerde Durk Overwijk het vak metaalbewerking in het bedrijf van zijn vader aan de Oude Oppenhuizerweg in Sneek. Naast het maken van sierhekwerken en andere staalconstructies was er ook een kleine scheepswerf waar stalen schepen werden gerestaureerd en verbouwd. Na een aantal jaren maakte Durk Overwijk de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en begon met het bouwen van rondspant stalen scheepscasco’s in de jachtbouw. Nu, inmiddels meer dan 25 jaar later, is Overwijk Metaalbewerking uitgegroeid tot een veelzijdig metaalbedrijf met een uitgebreid machinepark in een ruime bedrijfshal aan de Oude Oppenhuizerweg nummer 52 in Sneek. Durk Overwijk heet u van harte welkom!

Vandaag de dag

In een kwart eeuw tijd is er veel veranderd, de technieken en machines zijn steeds geavanceerder maar het vakmanschap is altijd gebleven.